Bart Nijs

Artikels

Voor Grosfeld Lokaal Vastgoed in Paal ontwikkelden wij een WordPress website met een custom WP plugin die automatisch panden importeert vanuit een externe applicatie/database.

UPS Rental, een onderdeel van Vanparijs Engineers uit Hoegaarden heeft een gr

WhiteSignature is een ambitieus, nieuw project van een gepassioneerd team binnen ISS, met als enige doel : dé gastronomische referentie worden in de Belgische bedrijven.

Als je denkt dat een website nog steeds meer dan 5 jaar mee gaat moeten we je helaas teleurstellen!

De verwachte levenduur van een nieuwe website is tegenwoordig nog 2 jaar en 7 maanden! …

The Sniffers is een dienstverlenend bedrijf dat industrie helpt om hun uitstoot te verminderen door het opsporen van lekken en het geven van advies.

De nieuwe look is ontwikkeld door onze…

Enkele dagen geleden hebben we website gelanceerd voor schoonheidsinstituut Fi'elle. Er is geopteerd voor een eenvoudige website in WordPress. Alles wat je wilt weten over fi'elle' is in één…

Het overlijdensbericht komt niet onverwacht. De ontwikkelingen in Drupal 8 gaan razendsnel en over twee en half jaar stopt alle ondersteuning voor Drupal 7. Is het nu tijd om de overschakeling te…

Lollipopland maakt cupcakes, koekjes, doopsuiker, taarten en nog veel meer.
Zij zijn overgeschakeld van een Joomla website naar WordPress CMS.

Polytek is al langer klant bij ons en vorige week lanceerden we hun volledig nieuwe Drupal 8 website.

KineTerbank is reeds 20 jaar gevestigde waarde als groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie in Terbank, in Heverlee net buiten de ring van Leuven.

Onze filosofie is dezelfde als…