Bart Nijs

Artikels

Een tijd geleden werden wij gecontacteerd door een vertaalbureau dat op zoek was naar een nieuwe partner om hun website te beheren.
Hun huidige website was wel oké, maar om SEO redenen…

Voor Protection International bouwden wij een makkelijk doorzoekbare database van documenten (FOCUS) in verband met de bescherming van mensenrechten wereldwijd.

Multiobus vroeg Prosite om hun bestaande WordPress website een upgrade te geven. Stabieler en gebruiksvriendelijker, mét behoud van de bestaande inhoud en functionaliteiten.

WordPress is, in vergelijking met bv. Drupal, een veel gebruiksvriendelijkere CMS voor de klanten.

Jarenlange klant OllekeBolleke vroeg ons om hun website die nog op het verouderde Drupal 6 draaide te vernieuwen. Het resultaat is een frisse, moderne WordPress website die toch nog branding van…

Omdat Drupal 7 bijna end-of-life is, besliste uitzendkantoor Keyworks om niet alleen te upgraden naar Drupal 8, maar ook om de website een nieuwe facelift te geven.

Voor Grosfeld Lokaal Vastgoed in Paal ontwikkelden wij een WordPress website met een custom WP plugin die automatisch panden importeert vanuit een externe applicatie/database.

UPS Rental, een onderdeel van Vanparijs Engineers uit Hoegaarden heeft een gr

WhiteSignature is een ambitieus, nieuw project van een gepassioneerd team binnen ISS, met als enige doel : dé gastronomische referentie worden in de Belgische bedrijven.

Als je denkt dat een website nog steeds meer dan 5 jaar mee gaat moeten we je helaas teleurstellen!

De verwachte levenduur van een nieuwe website is tegenwoordig nog 2 jaar en 7 maanden! …