Shopify

Shopify is dé referentie voor wat betreft het snel en goedkoop opstarten en uitbaten van een e-commerce website. Wij kunnen u daarmee helpen.

Shopify logo

Met onze hulp is het perfect mogelijk een (basis) webshop op amper één dag op te starten! En duur hoeft het ook al niet te zijn.

Shopify pakketten starten aan 30EUR/maand, en voor de online betalingen bestaan er oplossingen zoals het Belgische Mollie, die geen bijkomende abonnementskosten aanrekenen, maar enkel een commissie op elke geslaagde transactie.

Wij stemmen de 'look & feel' van je webwinkel af op je bestaande website of merk. We voorzien een startpagina (homepage), product detailpagina's, collectiepagina's en een  contact-pagina. Telkens wordt alles opgebouwd via een vastgelegd en afgesproken sjabloon, zodat de webwinkel steeds dezelfde uitstraling heeft.

Dankzij Shopify 'apps' kunnen bepaalde functionaliteiten toegevoegd worden (bv. het delen op social media, het toevoegen van bijkomende product details, etc.)

Eens de webshop online is, beheer je als winkelier zelf al je producten en categorieën, je stock en logistieke afhandeling (zoals het maken en ev. verzenden van de pakjes) en natuurlijk het promoten van de online shop.

Interesse? Of wil je eerst een demo?
Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder!