Nieuws

Een tijd geleden werden wij gecontacteerd door een vertaalbureau dat op zoek was naar een nieuwe partner om hun website te beheren.
Hun huidige website was wel oké, maar om SEO redenen wilden ze de website zoveel mogelijk optimaliseren voor tests zoals GTMetrix en Google PageSpeed Insights.

Google kondigde enkele weken geleden aan dat de huidige versie van zijn analyse-tool (Universal Analytics (UA)) binnen een jaar (op 1 juli 2023) zal stoppen met werken. De nieuwere versie (Google Analytics 4 (GA4)) wordt dan de nieuwe standaard.

Voor Protection International bouwden wij een makkelijk doorzoekbare database van documenten (FOCUS) in verband met de bescherming van mensenrechten wereldwijd.

Multiobus vroeg Prosite om hun bestaande WordPress website een upgrade te geven. Stabieler en gebruiksvriendelijker, mét behoud van de bestaande inhoud en functionaliteiten.

WordPress is, in vergelijking met bv. Drupal, een veel gebruiksvriendelijkere CMS voor de klanten. Maar het (schijnbare) gemak en eenvoud van WordPress komt met een prijs... 

Enkele dagen geleden lanceerden we met succes 3 nieuwe online webwinkels voor bestaande klanten. Dankzij Shopify, en Prosite, kan dit uiterst snel en betaalbaar uitgerold worden!

Er doen (opnieuw) frauduleuze emails de ronde op het internet, zogezegd van de MyMinFIN FOD Financiën.
Zij hebben, zoals in het voorbeeld hieronder, de melding ‘Er staat een aanmaning voor u klaar’ en ogen zeer professioneel met logo, edm.

Jarenlange klant OllekeBolleke vroeg ons om hun website die nog op het verouderde Drupal 6 draaide te vernieuwen. Het resultaat is een frisse, moderne WordPress website die toch nog branding van de oude website in zich draagt.

Omdat Drupal 7 bijna end-of-life is, besliste uitzendkantoor Keyworks om niet alleen te upgraden naar Drupal 8, maar ook om de website een nieuwe facelift te geven.

Voor kledingwinkel De Gouden Schaar uit Tienen bouwden de voorbije maanden aan een heus CRM systeem (Customer Relationship Management) aangevuld met een facturatie systeem.

Hierdoor kunnen zij nu o.a. alle klanten-gegevens, verkopen en kortingen beheren, alsook eenvoudig facturen opmaken en digitaal versturen per email.