Upgrade website uitzendkantoor Keyworks

header vand e website van Keyworks

Omdat Drupal 7 bijna 'end-of-life' (EOL) is, besliste uitzendkantoor Keyworks eerder dit jaar om niet alleen te upgraden naar de nieuwste versie van Drupal, maar ook om de website een nieuwe facelift te geven.

Het resultaat is een snelle, moderne en overzichtelijke website die, zowel op computer als op smartphone of tablet, de inhoud perfect weergeeft. Er werd ook een volledig nieuwe zoekfunctie ingebouwd waardoor bezoekers gemakkelijk vacatures uit de buurt kunnen opzoeken en terugvinden.
De kantoormedewerkers kunnen nu ook rechtstreeks op de website de ingezonden sollicitaties bij elke vacature bekijken en beheren. 

Omdat de nieuwe website in Drupal 8 werd gebouwd, is deze 'future-proof' en heel eenvoudig modulair uit te breiden wanneer dat nodig zou blijken.
Zo maakten we intussen al een bijkomende module die alle openstaande vactures (via XML) deelt en doorgeeft met o.a. Indeed.

Voor het eerst gebruikten we een WYSIWYG-editor die zijn roots heeft in WordPress nl. de Gutenberg editor. Dankzij die editor is het nu voor de beheerders van de website heel eenvoudig om zelf controle te hebben over hoe de inhoud van een bepaalde pagina er precies zal uitzien.