Snoepwinkel van Drupal 6 naar WordPress

screenshot Olleke Bolleke website

OllekeBolleke heeft heel lang gebruik kunnen maken van hun oude Drupal 6 website. Dit jaar was het echter tijd voor een nieuwe website en na overleg is er in dit geval niet voor Drupal 8 gekozen maar voor WordPress.
Iets minder krachtig dan Drupal, maar wel iets eenvoudiger in gebruik voor de klant.

De nieuwe website is uiteraard helemaal responsive en uiterst gemakkelijk navigeerbaar door de bezoeker.
Dankzij de structuur die wij ingebouwd hebben is het heel eenvoudig om nieuwe categoriëen van snoep toe te voegen en om de visuele stijl indien gewenst aan te passen aan het seizoen. De 3D roterende info-kaarten op de homepagina geven de site dan weer een 'speelse' insteek.

Zij zijn dan ook niet voor niets de 'plezantste snoewinkelketen van het land'!