Hoe we in een week tijd een prachtige website maakten

Door Bart Nijs op 24-04-2023

Myca Nove website blogpost

Bij Prosite houden we van uitdagingen. Toen MycaNova, een spin-off bedrijf van Citribel, ons benaderde om een nieuwe website te maken voor hun innovatieve biomateriaal, waren we meteen enthousiast. Er was wel één probleempje: de deadline was heel strak, want het product moest snel aan de wereld worden voorgesteld.

Gelukkig hadden we een geweldig team van professionals die samenwerkten om dit project tot een goed einde te brengen. De klant had een duidelijke visie en leverde ons de nodige content aan. De copywriter zorgde voor een pakkend verhaal dat de bezoekers zou boeien. De designer creëerde een stijlvol en functioneel ontwerp dat het verhaal ondersteunde. En wij als webdevelopers bouwden de website in WordPress, met alle snufjes die de klant wenste.

WordPress is een fantastisch CMS om mee te werken, zowel voor ons als voor de klant. Het biedt ons veel flexibiliteit en mogelijkheden om de website te optimaliseren voor SEO, snelheid en functionaliteit. Het laat de klant ook toe om zelf de website te onderhouden en aan te passen aan zijn groeiende markt. Zo kan MycaNova zijn biomateriaal van de volgende generatie gemakkelijk promoten en verkopen.

Het resultaat mag er zijn: een prachtige website die het verhaal van MycaNova vertelt op een boeiende en aantrekkelijke manier. Een website die responsive is en geanimeerd met Lottie-animaties en een leuk teamoverzicht. Een website waar we trots op zijn en waar de klant zeer tevreden mee is.

Dit project toont aan hoe belangrijk het is om een goede voorbereiding te hebben voor een snel resultaat. Content first is ons motto: eerst het verhaal, dan het design, dan de techniek. Zo kunnen we efficiënt en kwalitatief werk leveren, zelfs onder tijdsdruk.

Wil je ook zo’n website voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.