Drupal Highly Critical Update

Volgende week woensdagavond komt er een 'highly critical' update uit voor Drupal versies 7.x en 8.3 en hoger.
Er wordt aangeraden om zo snel als mogelijk deze upgrade uit te voeren.

Drupal Security Update

Prosite klanten met een Drupal onderhoudscontract kunnen rekenen op een onmiddellijke (én gratis) update van hun Drupal website!

Onze andere klanten zouden we willen aanmanen om dit veiligheidsrisico zeer ernstig te nemen en de nodige stappen te nemen om deze upgrade ASAP uit te voeren. Wij kunnen u daarbij helpen natuurlijk en (na een volledige backup) is uw Drupal versie weer 100% veilig en geoptimaliseerd

UPDATE 29/03/2018 : De getroffen websites van al onze klanten met een onderhoudscontract onder handen genomen en vonden de broodnodige updates plaats.

UPDATE 13/04/2018 : Drupal waarschuwt nogmaals zelf dat het veiligheidslek al werd uitgebuit op verschillende website en raadt nogmaals aan om zo snel als mogelijk de nodige updates te doen.

UPDATE 17/04/2018 : Enkele websites van onze eigen klanten (die nog geen update hebben laten uitvoeren) zijn intussen al zelf gehacked geweest via dit veiligheidslek en werden door ons (preventief) offline gehaald!

Wij raden IEDEREEN aan om ONMIDDELLIJK contact met ons op te nemen om deze laatste DRUPAL CORE PATCH te laten uitvoeren!

Labels