Inschrijvingen gratis consultaties Euromelanoma-dag

Elk jaar worden er meer en meer melanomen ontdekt. Een melanoom is ook wel bekend als een kankervlekje op de huid. Omdat nog altijd veel mensen niet goed geïnformeerd zijn over hoe hun te beschermen tegen de zon is Euromelanoma ontstaan in 1999.

Euromelanoma is een pan-Europese vereniging die zich inzet voor de strijd tegen huidkanker. Jaarlijks organiseren zij een consultatiedag om je gratis te laten nakijken op melanomen. En elk jaar met oplopend succes.
Dit jaar zijn er weer meer dan 2000 gratis consultaties beschikbaar bij dermatologen over heel België.

Om de administratie overzichtelijk en beperkt te houden werd er dit jaar door Prosite een online inschrijvingsapplicatie ontwikkeld. Alle gegevens en consultaties worden nu centraal opgeslagen in een MySQL databank en kunnen individueel geraadpleegd worden door de dermatologen zelf.

Het inschrijvingen zelf verloopt in drie stappen. Eerst overloopt men enkele vraagjes i.v.m. de leeftijd en eerdere deelnames. Daarna kan er gezocht worden op gemeente, postcode en taalkeuze. Als er dan een dermatoloog gevonden wordt kan een uur gekozen worden.

De patient laat zijn naam, e-mail en telefoonnummer na en de inschrijving is voltooid.
Als extra functionaliteit hebben we er ook voor gezorgd dat een patient zich zelf kan uitschrijven moest zijn inschrijving niet meer door kunnen gaan. Dit zorgt ook weer voor minder administratief werk.

De inschrijvingen voor deze gratis consultaties in 2011 lopen dit jaar van 28 april tot en met 12 mei via www.euromelanoma.be
Wees er snel bij want de inschrijvingen zijn al voor meer als de helft gevuld!

In de pers:

Labels