Nieuwe website voor KVK Tienen

Op de valreep nog net voor ons verlof werd de nieuwe website van Tiense voetbalploeg KVK Tienen (EXQI league of 2de nationale) online geplaatst.

Al sinds 2000 staat Prosite in voor het (technische) aspect van de KVK-website, terwijl enkele (semi-) professionele reporters & fans voor de inhoud zorgen!screenshot KVK Tienen websiteNaast het nieuwe 'homepage'-gevoel (met meer foto's, video's, Twitter-tweets, een RSS-feed, reacties, edm.) zit de belangrijkste vernieuwing onder de motorkap nl. de overgang van de oude CMS (proCMS.NET) naar het veel krachtigere Drupal CMS.De nieuwe website (www.kvktienen.be) scoort nu ook veel beter bij de zoekmachines (SEO) wat maakt dat de site nu wekelijks een kleine 8.000 unieke bezoekers trekt, die samen ongeveer 30.000 pagina's bekijken!