Suikerrock intranet

Sinds vorige editie maakt Suikerrock al gebruik van een intranet.
Bestuursleden en vaste medewerkers kunnen inloggen op het intranet en alle medewerkers beheren (contactgegevens, organisatie werkgroepen, functies, toegang tot het festival, edm.)

Het intranet werd verder uitgebreid met enkele modules o.a. inschrijven medewerkers, beheer van pers-accreditaties, automatisch afdrukken van passen, beheer van de verschillende groepsleden, guests, beheer van standhouders, exporteren naar PDF en Excel, edm.
P.S. Net vandaag gaven de organisatoren van het Tiense festival Suikerrock nog enkele namen vrij: Arid, The Presidents of the USA, Gorki, Milow, Fixkes, Bart Peeters en Isabelle A en de dj-acts van Regi en Dirk Stoops werden aan hun programma toegevoegd.
Eerder waren al Eddy Grant, Milk Inc., Zornik, Tom Helsen, Zap Mama, Sisters of Mercy, Shameboy, Freaky Age en Deep Purple aangekondigd.