Keyware Terminals & Transactions Duits

Keyware is dé specialist inzake verhuur en verkoop van betaalterminals (Ingenico, Worldline, Verifone,...) en het regelen van uw betaalontvangsten via debet- of kredietkaart (Bancontact, Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, JCB, Diners Club, American Express, Union Pay, elektronische maaltijdcheque,...). Door haar aanwezigheid in België, Frankrijk en Duitsland, haar meer dan 20.000 succesvolle klanten op de thuismarkt en jarenlange wereldwijde relaties biedt Keyware u het beste alternatief aan fantastische voorwaarden.

Keyware staat model voor een strak en efficiënt bedrijf met een passie voor elektronisch betalen, waarbij u als klant centraal staat in onze dienstverlening.

Keywares PayService transactieplatform vormt de link tussen de terminalleveranciers, transactieverwerkers, betaalschema’s, telco-operatoren en de uiteindelijke klanten.

De modulaire opbouw van het platform zorgt ervoor dat het in zijn eenvoudigste opstelling kan gebruikt worden voor protocol- en transactieconversie. Hierdoor kunnen vlot nieuwe types van terminals in de markt gezet worden en kan Keyware als dusdanig snel en kostenefficiënt inspelen op nieuwe trends : betaalterminals kunnen op die manier geconnecteerd worden met zowat elke acquirer en zowat elk betaalschema.

Samenvatting
  • Drupal 7
  • Frisse look
  • Custom design
  • Duits
Keyware Terminals & Transactions website screenshot