Blog-software als (mini) CMS

Meer en meer klanten willen hun website zelf kunnen aanpassen.

Voor grotere websites, met veel pagina's en aanpassingen, bestaan er heel wat CMS-systemen die wij aanbieden (o.a. Drupal). Voor kleinere websites is deze oplossing veelal te kostelijk en te omslachting qua gebruik en mogelijkheden.

Daarom bieden wij sinds kort een goedkope maar degelijke oplossing aan door gebruik te maken van Blogger.com als Content Management Systeem! Deze blog-tool (van Google) is gratis en kan perfect gebruikt worden om inhoudelijke aanpassingen te doen aan een blog, en dus ook aan een site.

Door gebruik te maken van het label-systeem van Blogger kunnen blog-posts die over hetzelfde onderwerp handelen verzameld worden op één web-pagina, en gekoppeld worden aan de menu-structuur van de uiteindelijke site. Voeg daar een eigen domeinnaam, een aparte hosting, een mooie template en wat manuele HTML/CSS-aanpassingen aan toe, en de kleine website is kaar!

Een mooi voorbeeld is de nieuwe site van auteur Bart Debbaut die zijn nieuwste psychologische misdaadroman 'Scherven' hier voorstelt!

Bart Debbaut - Scherven