Opnieuw domein kapers

Eén of andere spookfirma uit Brussel en Seychellen, werkend onder de naam "Domain Renewal Online" stuurt weer regelmatig emails naar eigenaars van domeinname voor de verlenging van o.a. hun .com-domeinnaam.

Het is allemaal heel mooi opgezet en het lijkt 'net' echt.... alsof het komt van een 'officiële' instantie en je geen andere keuze hebt dan je domeinnaam zo snel als mogelijk te hernieuwen. Dit is echter niet nodig! "Domain Renewal Online" probeert via deze namaak emails uw domeinnaam over te nemen en onder te brengen onder hun beheer. Opletten dus!
Wij raden onze klanten dan ook aan om niet in te gaan op zo'n emails. Alle registraties en verlengingen van domeinnaamen gebeuren altijd rechtstreeks via Prosite zelf en dit ruimschoots op tijd.
In geval van twijfel, neem gerust contact met ons op.
UPDATE: Zie ook artikel in Trends