augustus 2021

Factory of Sweetness

Voor het eenmalige festival ter vervanging van Suikerrock had de organisatie een nieuwe website nodig met een look en feel die weergeeft waar het festival voor staat.

Het is een eenvoudige full width website geworden met veel animaties en een moderne look.

Le Val du Scherbach

De vorige website van Le Val Du Scherbach was een website in WordPress op basis van een verouderd theme waardoor die niet meer te bewerken was en er heel wat bugs optraden. Wij hebben de website overgenomen en omgebouwd met moderne tools terwijl we toch de look en feel konden behouden.

Lokaalvastgoed

Voor dit startende immokantoor hebben wij een website gebouwd die volautomatisch verbind met hun interne systeem waarmee ze panden beheren (Zabun). De website doet ales wat een moderne immowebsite moet kunnen en is bovendien heel eenvoudig aan te passen door de klant zelf.

Ponsaerts inbraakbeveiliging

Wij krijgen regelmatig te maken nieuwe klanten die ontevreden zijn van hun oude dienstverlener en dan bij ons komen aankloppen om de problemen met een bestaande website op te lossen. Ponsaerts was er één van. Deze website is niet door ons gebouwd, maar wij hebben het onderhoud en de service overgenomen nadat we een aantal bugs opgelost hadden.