juli 2007

100.000 bezoekers op Suikerrock

Ondanks het iets mindere weer, zakten toch weer 100.000 festivalgangers af naar Tienen dit weekend voor Suikerrock!
Naast de Suikerrock-website, mailings en het intranet, ondersteunde Prosite tijdens het festival vanuit het Suikerrock-secretariaat in de PISO de "DigitalCrew", een ploeg van 10 medewerkers die de live-verslaggeving verzorgden.
Kris en Jan
Bijna 4000 (sfeer)foto's van alle optredens alsook de Twitter-feed kan je terugvinden op www.suikerrock.be/live.
De foto's worden geupload naar de Suikerrock Flickr-account en worden volledig 'dynamisch' getoond op de Suikerrock website dmv de Flickr-API! Dit alles natuurlijk in de ASP.NET C# programmeertaal.

Nieuwe website KVK Tienen

Screenshot KVK TienenDe nieuwe website van 2de klasse voetbalploeg KVK Tienen werd zonet officieel gelanceerd (www.kvktienen.be)!
Bijna een decennium nadat KVK Tienen een eerste stekje op het net kreeg, pakt de club uit met de derde versie van de 'KVK Tienen Official Website'!
Enkele van de belangrijkste nieuwigheden: compleet vernieuwde, frisse layout met opdeling in vier grote rubrieken, gecentraliseerde fotogalerij, videoportaal 'KVKtv' en het uitgebreide(re) forum.
Ter info: Ook deze website draait op ons eigen proCMS.NET, content management systeem.

Suikerrock 2007

Suikerrock, hét muziekfestival van Tienen, is toe aan haar 21ste editie! En wat voor een editie! Top-acts als Lionel Richie, Suzanne Vega, Clouseau, Natalia, Hooverphonic, Lauryn Hill, edm.
Suikerrock behoort sinds enkele jaren tot de top 5 van zomerfestivals in België! Zowel qua programmatie, sfeer, organisatie en bezoekersaantallen gooit Suikerrock hoge ogen. Vorig jaar telde men meer dan 110.000 bezoekers op het festival!
Suikerrock 2007
Nelissen Computers en Prosite, beide sponsors van dit unieke festival, nodigen u graag uit om mee te genieten op vrijdag 27 juli, zaterdag 28 juli en zondag 29 juli 2007 in het centrum van Tienen! Voor het complete programma verwijzen we graag naar de website www.suikerrock.be. Deze website draait trouwens volledig op ons proCMS.NET, Content Management Systeem.
Speciaal voor onze klanten reserveerden wij enkele Suikerrock Club-passen! Hiermee heeft u toegang tot de exclusieve Club-tent, met zicht op het backstage gebeuren en artiesten!

Zoekertjes op de website van stad Tienen

Stad Tienen websiteProsite ontwikkelde een nieuwe module voor de website van stad Tienen om online allerhande zoekertjes te plaatsen.
Iedereen kan een zoekertje plaatsen, die na een semi-geautomatiseerd evaluatieproces, online verschijnen op de website gedurende 1 of 2 weken (naar keuze). Daarna kan men het zoekertje wekelijks verlengen (via een eenvoudige klik op een email-bericht) of het stilzwijgend stopzetten.