intranet

IT partner van grootste Belgische stadsfestival

door Jan Ottenbourg op 29/07/2013 - 00:12

Afgelopen weekend ging de 27ste editie van Win For Life Suikerrock door in het stadscentrum van Tienen met toppers zoals Within Temptation, Golden Earring, Sting en Joe Cocker.

Affiche Suikerrock 2013

Al sinds 2007 is Prosite de bevoorrechte partner (en sponsor) van Suikerrock op informatica gebied.
Een klein overzicht van onze (achter de schermen) geleverde IT diensten :

 • Ontwerp en onderhoud van de officiĆ«le Suikerrock website m.b.v. Drupal CMS
 • Versturen van mailings en nieuwsbrieven via Kenavo naar meer dan 25.000 subscribers
 • Beheer van medewerkers, persaccreditaties, externe firma's en groepsleden via het Suikerrock Intranet.
  Nieuw dit jaar was een support ticketing-module om interne opdrachten vlot af te handelen.
 • Online afdrukken van medewerkers-polsbandjes met barcodes via het intranet (PDF).
 • Installatie en onderhoud van heel wat hardware (server, laptops, printers, ADSL-modem, routers, WiFi, IP-telefonie, edm.).
 • Live-verslaggeving, uploaden foto's naar Flickr en koppeling ervan aan de foto-pagina's (API), beheren van de vele social media sites zoals Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Foursquare, Pinterest, etc.

IT ploeg van Suikerrock 2013

Lees verder...

Lees meer artikels over:   API, internet, intranet, Suikerrock, Tienen

100.000 bezoekers op 25ste editie Win For Life Suikerrock

door Jan Ottenbourg op 01/08/2011 - 10:40

Het voorbije weekend genoten weer 100.000 festival bezoekers van de 25ste editie van Win For Life Suikerrock in Tienen centrum.

Grote Markt tijdens Moby op Suikerrock 2011

Lees verder...

Lees meer artikels over:   intranet, Kenavo, Suikerrock, Tienen

Suikerrock

door Jan Ottenbourg op 30/07/2009 - 00:33

Morgen is het zover... de 23ste editie van Suikerrock belooft weer een absolute topper te worden met groepen/artiestens zoals The Scabs, Simple Minds, Anouk, Dirk Stoops, Natalia, Clouseau of Status Quo.
Zonet werd er een speciale (mini-)versie van de Suikerrock site gelanceerd voor mobiele GSMs en telefoons (Smartphones, Blackberry, edm.).
Surf met je mobieltje tussen de optredens door naar http://m.suikerrock.be.
Hieronder een overzicht van wat Prosite allemaal voor Suikerrock 'presteert' (voor, tijdens en na het festival):

 • Ontwerp en onderhoud van de officiĆ«le Suikerrock website www.suikerrock.be (Drupal CMS, XHTML/CSS, Flash, domeinnaam, hosting, edm.)
 • Maandelijks versturen van mailings en nieuwsbrieven naar meer dan 10.000 subscribers.
 • Beheer van medewerkers, persaccreditaties, standhouders, groepsleden, edm. via het Suikerrock Intranet (www.suikerrock.be/intranet). Online afdrukken van medewerkerspassen rechtstreeks naar PDF (incl. barcodes) via het intranet.
 • Installatie en onderhoud van 3 PCs, 2 printers en 8 ADSL modem/routers met WiFi
 • Installatie van een IP-camera voor de veiligheidsraad op de Veemarkt zodat zij een algemeen beeld hebben van de situatie 'op het het terrein'.

Het team van de DigitalCrew (7 fotografen en 2 informatici), onder leiding van Prosite, zorgt ook dit jaar weer voor een uitgebreide "live" fotoverslaggeving (www.suikerrock.be/live) tijdens Suikerrock i.s.m. Nikon en Fotoshop Cinafot Tienen!

Lees meer artikels over:   CMS, Drupal, intranet, Prosite, Suikerrock, Tienen

Suikerrock intranet

door Jan Ottenbourg op 27/05/2008 - 02:38

Sinds vorige editie maakt Suikerrock al gebruik van een intranet.
Bestuursleden en vaste medewerkers kunnen inloggen op het intranet en alle medewerkers beheren (contactgegevens, organisatie werkgroepen, functies, toegang tot het festival, edm.)

Het intranet werd verder uitgebreid met enkele modules o.a. inschrijven medewerkers, beheer van pers-accreditaties, automatisch afdrukken van passen, beheer van de verschillende groepsleden, guests, beheer van standhouders, exporteren naar PDF en Excel, edm.
P.S. Net vandaag gaven de organisatoren van het Tiense festival Suikerrock nog enkele namen vrij: Arid, The Presidents of the USA, Gorki, Milow, Fixkes, Bart Peeters en Isabelle A en de dj-acts van Regi en Dirk Stoops werden aan hun programma toegevoegd.
Eerder waren al Eddy Grant, Milk Inc., Zornik, Tom Helsen, Zap Mama, Sisters of Mercy, Shameboy, Freaky Age en Deep Purple aangekondigd.

Lees meer artikels over:   internet, intranet, PDF, Prosite, Suikerrock

Suikerrock 2008

door Jan Ottenbourg op 24/04/2008 - 23:07

Na de recente aankondigingen van Deep Purple, The Sisters Of Mercy en Eddy Grant, werd het hoog tijd om de nieuwe publieke Suikerrock 2008 website te lanceren.
Suikerrock 2008 website
Heel wat flash-animaties frissen de site op. Google Maps werd gebruikt voor het weergeven van de verschillende podia, parkings en overnachtingsmogelijkheden!

Bestuursleden en medewerkers kunnen al sinds enkele jaren terecht op het Suikerrock intranet voor alle info en het beheer van het festival.

Lees meer artikels over:   flash, Google Maps, intranet, proCMS.NET, Prosite, Suikerrock, Tienen

Intranet voor Van Mullem

door Jan Ottenbourg op 04/07/2007 - 11:45

De chauffeurs van autobusonderneming Van Mullem uit Tienen kunnen vanaf vandaag hun rol en dienstregeling online raadplegen via een afgeschermd intranet, gebouwd mbv ons proCMS.NET Content Management Systeem.

Lees meer artikels over:   CMS, intranet, proCMS.NET, Tienen, Van Mullem

Suikerrock Intranet

door Jan Ottenbourg op 10/05/2007 - 20:06

Voor het beheer van de vele medewerkers (en op termijn ook sponsors, perscontacten, edm.) deed Suikerrock een beroep op Prosite voor het maken van een intranet.
Medewerkers kunnen zichzelf hier inschrijven. Bestuursleden en vaste medewerkers kunnen vervolgens inloggen op het intranet en alle medewerkers beheren (contactgegevens, organisatie werkgroepen, functies, toegang tot het festival, edm.)
URL: www.suikerrock.be/intranet/

Lees meer artikels over:   intranet, Prosite, Suikerrock