oktober 2014

Drupal webmaster opleiding

Prosite biedt twee Drupal trainingen aan speciaal voor webmasters van Drupal websites.

  • Niveau 1 is een basis-opleiding voor beginnende Drupal gebruikers met heel wat praktische voorbeelden, oefeningen en interessante tips
  • Niveau 2 is een vervolg cursus waarbij de nadruk meer ligt op het optimaliseren van de website voor Google (SEO) en het gebruik van bepaalde Drupal modules 

Om de kwaliteit van deze cursussen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot maximum 5! Op deze manier kunnen wij bijna individueel werken (hands-on) en veel praktische tips geven.

Deze opleidingen worden meermaals per jaar georganiseerd bij ons op kantoor in Tienen en zijn volledig gratis voor onze klanten.

De eerstvolgende "basis"-opleiding (Niveau 1) vindt plaats op woensdag voormiddag 5 november van 10u tot 12u.
Inschrijven kan via info [at] prosite [dot] be

UPDATE (10/10) : volzet! Volgende opleiding zal in februari 2015 doorgaan.

Drupal 8 beta 1 released

Tijdens de jaarlijkse "State of Drupal" presentatie van Dries Buytaert op DrupalCon Amsterdam werd de eerste "beta" versie van Drupal 8 gelanceerd. 

Een belangrijk gevolg van de officiële lancering van Drupal 8, waarschijnlijk binnen enkele maanden, is dat er vanuit Drupal gemeenschap geen support meer geboden worden voor Drupal 6!

Drupal 6, 7 of 8

Wij raden onze klanten, die nog werken met een Drupal 6 versie, dan ook aan om nu al de overstap te overwegen naar Drupal 7. Of zelfs ineens naar Drupal 8 indien de gebruikte modules het toelaten. 

Neem gerust info [at] prosite [dot] be (contact met ons) op voor meer details.

Beter scoren bij zoekmachines dankzij beveiligde HTTP (HTTPS)

Sinds kort is het mogelijk om via Prosite SSL certificaten te bestellen

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de bezoeker en je website, op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (denk aan klant informatie, login informatie en online betalingen).

Naast extra veiligheid en betrouwbaardere uitstraling is er nog een belangrijk voordeel : Google heeft namelijk aangekondigd websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben!

Dankzij HTTPS (HTTP + SSL/TLS) wordt de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens van uw gebruikers beschermd. Wanneer een gebruiker bijvoorbeeld gegevens invoert in een formulier op uw site om zich aan te melden voor updates of om een product te kopen, worden de persoonlijke gegevens van die gebruiker beschermd door een beveiligde site en wordt ervoor gezorgd dat de gebruiker met de geautoriseerde eigenaar van de site communiceert.
Lees: Uw site beveiligen met HTTPS

Afhankelijk van de browser kan je beveiligde websites met certificaat herkennen aan het (groene) hangslotje voor (of achteraan) het adres (URL) van een website.

Interresse? Neem dan contact met ons op.