Juli 2007

100.000 bezoekers op Suikerrock

door Jan Ottenbourg op 31/07/2007 - 13:34

Ondanks het iets mindere weer, zakten toch weer 100.000 festivalgangers af naar Tienen dit weekend voor Suikerrock!
Naast de Suikerrock-website, mailings en het intranet, ondersteunde Prosite tijdens het festival vanuit het Suikerrock-secretariaat in de PISO de "DigitalCrew", een ploeg van 10 medewerkers die de live-verslaggeving verzorgden.
Kris en Jan
Bijna 4000 (sfeer)foto's van alle optredens alsook de Twitter-feed kan je terugvinden op www.suikerrock.be/live.
De foto's worden geupload naar de Suikerrock Flickr-account en worden volledig 'dynamisch' getoond op de Suikerrock website dmv de Flickr-API! Dit alles natuurlijk in de ASP.NET C# programmeertaal.

Lees meer artikels over:   .NET, API, Flickr, Jan Ottenbourg, Kris Hermans, Prosite, Suikerrock, Tienen, Twitter

Nieuwe website KVK Tienen

door Jan Ottenbourg op 25/07/2007 - 08:26

Screenshot KVK TienenDe nieuwe website van 2de klasse voetbalploeg KVK Tienen werd zonet officieel gelanceerd (www.kvktienen.be)!
Bijna een decennium nadat KVK Tienen een eerste stekje op het net kreeg, pakt de club uit met de derde versie van de 'KVK Tienen Official Website'!
Enkele van de belangrijkste nieuwigheden: compleet vernieuwde, frisse layout met opdeling in vier grote rubrieken, gecentraliseerde fotogalerij, videoportaal 'KVKtv' en het uitgebreide(re) forum.
Ter info: Ook deze website draait op ons eigen proCMS.NET, content management systeem.

Lees meer artikels over:   eCommunity, KVK, proCMS.NET, Prosite, Tienen

Suikerrock 2007

door Jan Ottenbourg op 16/07/2007 - 17:53

Suikerrock, hét muziekfestival van Tienen, is toe aan haar 21ste editie! En wat voor een editie! Top-acts als Lionel Richie, Suzanne Vega, Clouseau, Natalia, Hooverphonic, Lauryn Hill, edm.
Suikerrock behoort sinds enkele jaren tot de top 5 van zomerfestivals in België! Zowel qua programmatie, sfeer, organisatie en bezoekersaantallen gooit Suikerrock hoge ogen. Vorig jaar telde men meer dan 110.000 bezoekers op het festival!
Suikerrock 2007
Nelissen Computers en Prosite, beide sponsors van dit unieke festival, nodigen u graag uit om mee te genieten op vrijdag 27 juli, zaterdag 28 juli en zondag 29 juli 2007 in het centrum van Tienen! Voor het complete programma verwijzen we graag naar de website www.suikerrock.be. Deze website draait trouwens volledig op ons proCMS.NET, Content Management Systeem.
Speciaal voor onze klanten reserveerden wij enkele Suikerrock Club-passen! Hiermee heeft u toegang tot de exclusieve Club-tent, met zicht op het backstage gebeuren en artiesten!

Lees meer artikels over:   Nelissen, proCMS.NET, Prosite, Suikerrock

Zoekertjes op de website van stad Tienen

door Jan Ottenbourg op 14/07/2007 - 01:20

Stad Tienen websiteProsite ontwikkelde een nieuwe module voor de website van stad Tienen om online allerhande zoekertjes te plaatsen.
Iedereen kan een zoekertje plaatsen, die na een semi-geautomatiseerd evaluatieproces, online verschijnen op de website gedurende 1 of 2 weken (naar keuze). Daarna kan men het zoekertje wekelijks verlengen (via een eenvoudige klik op een email-bericht) of het stilzwijgend stopzetten.

Lees meer artikels over:   proCMS.NET, Prosite, Tienen

Overzicht toegankelijke Google-diensten

door Jan Ottenbourg op 11/07/2007 - 13:06

Op The Official Google Blog vandaag een mooi overzicht van de meest 'toegankelijke' Google-diensten.

Via AnySurfer.

Lees meer artikels over:   AnySurfer, blog, eAccessibility, Google

Nieuw eGrabber zomerseizoen van start

door Jan Ottenbourg op 07/07/2007 - 01:23

eGrabberDankzij onze éénmalige eGrabber-verjaardagsactie werden meer dan 20 gratis eGrabber-licenties uitgedeeld aan verschillende gemeentebesturen over het ganse land.
Grabbelpas LogoSinds een week is de zomervakantie van start gegaan, alsook de inschrijvingen voor speelplein- en Grabbelpaswerking via ons web-programma eGrabber.
Ook van thuis uit kunnen de ouders nu (in bepaalde gemeentes) hun kinderen rechtstreeks inschrijven. Zij hoeven zich dus niet meer te verplaatsen naar de jeugddienst of het stadhuis.
De Grabbelpas is een concept en idee van het VVJ (Vereniging Vlaamse Jeugddiensten en -consulenten).

Lees meer artikels over:   eGrabber, eGrabber Lite, grabbelpas, Prosite, VVJ

Intranet voor Van Mullem

door Jan Ottenbourg op 04/07/2007 - 11:45

De chauffeurs van autobusonderneming Van Mullem uit Tienen kunnen vanaf vandaag hun rol en dienstregeling online raadplegen via een afgeschermd intranet, gebouwd mbv ons proCMS.NET Content Management Systeem.

Lees meer artikels over:   CMS, intranet, proCMS.NET, Tienen, Van Mullem

Uitzonderlijke aktie: .tv-domeinnamen

door Jan Ottenbourg op 02/07/2007 - 01:58

Tijdelijk aanbod van goedkope .tv-domeinnamen voor amper 35,00EUR/jaar excl. BTW!
Ideale domeinnaam voor site over en rond muziek, video en films, MySpace, YouTube en Google Video.

Lees meer artikels over:   domeinnaam